HABER

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü ve Ankara Emek Rotary Kulübü ortaklığıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 10.03.2018 tarihinde saat 19.00’da DTCF Farabi salonunda “Bir Kadın Hayatı Kaç Kuruş?” tiyatro oyunu sahnelendi.

Genç oyuncuların sahnelediği tek perdelik oyuna seyircilerin katılımı yoğundu. Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış tüm toplumu kucaklayan ve toplumsal sorunlara dokunan çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini belirterek “Bu oyunla kadına yönelik şiddette dikkat çekmek istedik. Oyuncularımız çok iyi bir oyun çıkardılar. Her birini kutluyorum” dedi.

Oyunun sonunda Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve DTCF Dekanı Prof. Dr. İhsan Çiçek’e ödül takdim edildi.