Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü, misyonu gereği oluşturduğu sosyal organizasyon  ile  kadın yöneticileri desteklemek için ziyaretlerde bulundu.

Kadınların yönetim seviyelerindeki başarılarını destekleyerek bir güç oluşturmak ve fakülteler arasındaki bütünleşmeyi sağlamak amacıyla yapılan ziyarete çalışma grubu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. Neriman ARAL ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gülfem Elif ÇELİK  makamında ziyaret edildi.  AÜKPK’nın  ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle düzenlediği” Kampüste Kadın” fotoğraf yarışmasına katılan ve ödül alan öğrencilerin fotoğrafları dekanlarımıza teslim edilerek fakültelerine hediye edildi.

Farklı fakültelerle  bir araya gelerek sosyal yünden güçlenmek, çeşitli organizasyonlarda bir arada olmak, üniversitedeki tüm öğretim üyelerinin , çalışanların ve öğrencilerimizin aktifleşmesini sağlamak  için çalışmaların devam edileceği belirtildi.