“Gebelik Okulu” eğitimi tamamlandı.

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu’nun düzenlediği “Gebelik Okulu” eğitim programı 19 Ocak’ta tamamlandı. Eczacılık Fakültesi Bayer salonunda düzenlenen törenle katılımcılara katılım belgeleri verildi.


Ankara Üniversitesi Kadın Platformu’nun düzenlediği “Gebelik Okulu” eğitim programı 19 Ocak’ta tamamlandı. Eczacılık Fakültesi Bayer salonunda 15.30’da yapılan törenle eğitmenlere ve katılımcılara katılım belgeleri verildi. Törene Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Aral, Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, eğitmenler ve katılımcılar katıldı.
Törende konuşma yapan Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Aral gebelik okulu eğitimi için Kadın Platformuna teşekkür etti. Aral, “Gebelik eğitimi çok önemli, bu tip eğitimlerin daha da arttırılması gerekiyor” dedi. Aral’ın ardından söz alan Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yasemin Akbulut, eğitim boyunca gebelikle ilgili tüm bilgilerin verdiğini belirterek “Çok verimli bir eğitim dönemi geçirdik. Umarım katılımcılar da çok şey öğrenmişlerdir” dedi.
Ankara Üniversitesi Kadın Platformu koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış eğitime katılımın yüksek olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Bu yılki temamıza uygun olarak etkinliklerimize devam edeceğiz. Umarım gebelik okulu eğitimi tüm katılımcılarımıza yararlı olmuştur” dedi. Konuşmaların ardından eğitmenlere ve katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Tören kokteyl ile sona erdi.