İLEF Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerinin “Halkla İlişkilerde Örnek Olaylar” dersi kapsamında Kadın Platformu için hazırladığı projelerin ödül töreni dün yapıldı. Rektörlük 100. Yıl salonunda yapılan ödül töreninde, birinci OAK Ajans oldu.
İLEF Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinin, Prof. Dr. Fatih Keskin’in verdiği “Halkla İlişkilerde Örnek Olaylar” dersinin dönem sonu ödevi olarak Ankara Üniversitesi Kadın Platformu için hazırladıkları projelerin ödül töreni dün saat 16.30’da Rektörlük 100. Yıl salonunda yapıldı. Ödül törenine Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sibel Ayşıl Özkan, Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, İLEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin ve İLEF Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden pek çok öğretim üyesi katıldı.  Prof. Dr. Neslihan Alkış, Doç. Dr. Pınar Özdemir, Eser Altınok ve Emine Güneş’in seçici kurulunda yer aldığı yarışmada birinci OAK Ajans, ikinci PAN Ajans, üçüncü ise EVA Ajans oldu. Üç mansiyon ödülünün verildiği törende, mansiyon ödüllerini HİT, TİERRA ve CRAFT ajansları aldı.

“Öğrencilerimiz önemli iletişim stratejileri geliştirdiler”

Sunuculuğunu Uzman Hatice Kurt’un yaptığı ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, proje için emeklerini ve zamanlarını ayıran tüm öğrencilere teşekkür etti. Alkış “Öğrencilerimiz çok yaratıcı fikirler buldular. Önümüzdeki sene kullanabileceğimiz çok önemli iletişim stratejileri geliştirdiler” dedi.

“İLEF 53 yıllık köklü bir kurum”

Alkış’ın ardından söz alan İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, İLEF’in 53 yıllık geçmişine dikkat çekerek, Ankara Üniversitesi ve Türkiye için önemine vurgu yaptı. Altun, “Bütün insan faaliyetlerinin ana noktasında iletişim var. Eğer bunu iyi yapamıyorsanız bir takım aksaklıklar ortaya çıkıyor” dedi. Kadın Platformu çalışmalarını yakında takip ettiğini ve başarılı bulduğunu belirten Altun, “Umarım öğrencilerimizin ortaya koyduğu ürünler hayata geçer ve Kadın Platformunun faaliyetlerini desteklemek konusunda katkı sağlar” dedi. Konuşmaların ardından proje üreten 13 ajansın üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

OAK Ajans

Birincilik ödülü OAK Ajans’ın

Ödül töreninde birincilik ödülünü Emirhan Şenyürek, Furkan Mersinli, Mert Atila, Meltem Taşdemir, Melek Esen, ve Rabia Karaca’dan oluşan OAK Ajans aldı. İkincilik ödülünü Osman Yalçın Talay, Merve Güler, Gülbalar Arda, Aslıhan Yılmaz ve İlayda Hazal Soyiç’in yer aldığı PAN Ajans aldı. Üçüncülük ödülünü ise Şule Yalçın, Hilal Demirhan, Büşra Özten, Deniz Görmez, Hasret Günesen ve Pelin Yalçın’dan oluşan EVA Ajans aldı. Üç mansiyon ödülünün verildiği törende, mansiyon ödüllerinin sahibi HİT, TİERRA ve CRAFT ajans oldu.
Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından kokteyl ile sona erdi.

PAN Ajans