Ankara Üniversitesi Kadın Platformu, Kızılcahamam Meslek Yüksekokulu ve Kızılcahamam Belediyesi işbirliğiyle 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında yapılan Aktif Yaşama Merhaba “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü İçin Yürüyelim” etkinliği 25 Kasım Pazar günü saat 10.00’da Kızılcahamam’da yapıldı. Ankara Üniversitesi Kızılcahamam Meslek Yüksekokulu önünden başlayan yürüyüş öncesi Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü, Prof. Dr. Neslihan Alkış, Prof. Dr. Seyhan Akıska, Kızılcahamam Belediyesi Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız konuşma yaptı. Konuşmaların ardından onlarca öğrenci yürüyüşe geçti. Yaklaşık dört kilometrelik yürüyüşün ardından etkinlik öğle yemeğiyle son buldu.