Ankara Üniversitesi Kadın Platformu yönetim kurulu dün Kalecik’te toplandı. Kalecik’in markalaşması üzerine Belediye Başkanı Dr. Duhan Kalkan’la görüş alışverişinde bulundu.
Ankara Üniversitesi Kadın Platformu yönetim kurulu dün Kalecik’te toplandı. Kalecik’in nasıl marka bir ilçe olabileceği üzerine konuşuldu.
İlk olarak Kalecik Devlet Hastanesini gezen grup, yaptığı toplantı sonrasında Kalecik Belediyesini ziyaret etti. Kalecik Belediye Başkanı Dr. Duhan Kalkan’la görüşen ekip, Kalecik’in genel durumu hakkında bilgi aldı ve marka bir ilçe olması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, Kalecik’in Ankara’nın en önemli ve tarihi ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Kalecik’in geliştirilmesi gereken çok yönü var. Kalecik’in marka bir ilçe olması lazım. Belediye Başkanımıza bu konuda gereken tüm desteği vermeye hazırız” dedi.
Son olarak Yiğit Mantar’ı ziyaret eden ekip ilçeden ayrıldı.