Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü (AÜKPK) ve  Lions 2019-2020 118-U Yönetim Çevresi işbirliğinde 3 Ocak’ta yapılan etkinlikle 70 öğrenciye Türk işaret dili kursu verildi.
AÜKPK, öğrencileri okul dışından önemli platformlarla buluşturmaya devam ediyor. Platform son olarak 3 Ocak’ta dünya çapında 1 milyonu aşkın gönüllüsü olan ve Türkiye’de 1963’den bu yana faaliyet yürüten Uluslararası Lions ile bir araya geldi. Sağlık, engelliler, uluslararası işbirliği gibi alanlarda varlık gösteren Vakıf ile AÜKPK farklı etkinliklerde de yer aldı. Eczacılık Fakültesi Bayer Salonu’nda “2019-2020 118-U Yönetim Çevresi” kapsamında 70 Ankara Üniversiteliye  “Türk İşaret Dili Öğretim Kursu” verildi. Etkinliğin sonunda öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.