Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü olarak, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üç ayrı yerleşkede bulunan giysi bankalarımız, değerli bağışlarınızla desteklenmeye devam ediyor. FLO mağazalarının önemli katkılarıyla gerçekleştirilen bağışları sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. FLO mağazalarının destekleri ile üç ayrı giysi bankasına önemli miktarda bağış sağlanmıştır. Bu bağışlar, Milli Piyango Cebeci Kampüsü, Dışkapı Veteriner ve Ziraat Fakültesi ile S.K.S Gölbaşı’nda bulunan giysi bankalarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır ve ulaştırılmaya devam etmektedir. FLO’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Giysi bankalarımızı ziyaret ederek bağış yapabilirsiniz. İhtiyacı olan öğrencilerimiz ücretsiz olarak giysi bankalarımızdan faydalanabilir. Sizlerin desteğiyle bu dayanışma ağını daha da güçlendirmek dileğiyle.